Красиви по време на бременността с дълги рокли от Ree.bg

Публикувано от Alice Lee на

Всяка жена иска да запази своят красив външен вид по време на бременността и да носи любимите си рокли до самото раждане. Естествено, вариантите и начините да запазим елегантността си и да носим най-различни тениски, топове и рокли са много. Най-важно е да не се отказваме от усета си за стил. Но също така, добре е да сме наясно с някои добри и с някои не толкова добри идеи за носене на дрехи по време на бременността.

По начало, повечето бременни жени не осъзнават нуждата от промяна на гардероба. При някои жени набъбва само коремчето, но при други килограмите започват да се трупат по цялото тяло. Тогава на помощ идват широките гащеризони и туники, както и повечето дълги рокли. Именно те са най-големите помощници на дамите, които търсят подходящи тоалети, с които да запазят външната си красота по време на този период. Ето защо, много онлайн магазини, като например Ree.bg, предлагат най-различни рокли, преднзначени за бременни жени както и други летни, сватбени или елегантни рокли за жени с макси размери.

Естествено, през първото тримесечие от бременността едва ли някоя жена ще смени коренно предпочитаните дрехи. След третия месец обаче, всяка бъдеща майка започва да има чувството, че коремът й се уголемява ежеседмично. Затова, през този период е разумно да започнете да се ориентирате за специални дрехи за бременни, като например роклята за бременни от шифон. Вместо да купувате нормални дрехи, само че с по-голям размер, е добре да се доверите на роклите за бременни, защото те са с кройка специално за целта.

Също така, хубаво е да се обърне внимание на това в коя част на корема се намира плода – в горната или долната. По този начин можете да изберете подходящи дрехи, които да са удобни и в същото време да оформят нежно Вашите черти. Прекрасен пример за рокля, подходяща за плод в горната част на корема, е дамската широка рокля с дълъг ръкав и кръгло деколте. Въпреки това, не е задължително да се насочвате към модели, които очертават телесните форми.

 

Ако предпочитате да се подсигурите с модели със свободен дизайн, винаги можете да се спрете на рокли като дамската широка лежерна рокля с кръгло деколте и къс ръкав. С нея няма как да сбъркате размера и със сигурност можете да я носите дори след раждането. Естествено, има много други подобни модели дамски рокли в онлайн магазина на Ree.bg.

И накрая, но не на последно място, нека не забравяме удобството, което предлагат роклите тип туника. Без значение дълги или къси, те са изключително подходящи за периода на бременността поради това, че няма очертаващи линии по тялото, които да карат коремчето да изпъква. Затова можете преспокойно да се насладите на модела на дамската едноцветна лежерна рокля с V-деколте и дълъг ръкав и разнообразието от 6 различни цвята. Роклята е къса и с дишаща материя, подходяща за летния сезон.

Ако все пак сте по-консервативни, дамската туника с дълъг ръкав от непрозрачен плат ще Ви даде желаното удобство със своята свободна кройка. Тя е от типичните дълги рокли с единствената разлика, че е семпла и създадена с основна цел удобство. Роклята се предлага в зелен и оранжев цвят, а материята от памучна смес е нежна и приятна на допир.

 

0 коментара

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват